Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

 

 

„ÉLETJAVÍTÓ” megoldások Az egész családnak Kinek lehet FONTOS ? Akinek megoldhatatlan egészségügyi problémája van több,mint egy éve súlyfeleslege van,fogyni akar Aki szeretne: pénz megtakarítást a fűtéséből,autózásából,mosásából vegyszermentes háztartást,kertet azonnali jövedelmet, kiszámítható bevételt tervezhető életet akar EGY BIZTOS HÁTTERET,AKIRE ÉS AMIRE MINDIG SZÁMÍTHAT!!!

Belépési  feltétel:  1-3 csomag  

Heti kifizetés! 

 

 

Mellékállás tanároknak is! Jó tanár is holtig tanul ...különösen, ha megfizetik érte! "3 perc a csengőig. Vajon a Kovács fiúnak milyen napja van ma? Kiakaszt megint, vagy csak szimplán passzív lesz. Egyikkel sem tudok mit kezdeni, pedig néha elárulja magát, hogy tehetséges. Egyszerűen belefáradtam már az egészbe, pedig kár lenne a fiút veszni hagyni..." Vajon hogyan folytatódna ez a történet, ha a Kovács fiú tanárának egyszer csak megdupláznák a fizetését? Vajon a Te életed hogyan alakulna, ha kétszer kapnál fizetést havonta? Honnan is szerezhetnél még egy teljes fizetést? Vegyük sorba a lehetőségeket: Felemelik a fizetésedet – na, erre nem sok esély van. Vállalkozó is lehetnél, ha lenne hozzá bátorságod és egy holtbiztos ötleted. A házalásért sokat fizetnek, de tudjuk, hogy ahhoz gyomor kell (meg fapofa), és álló nap kellene hajtani. A magántanári posztra pályázni megint csak vakmerőség lenne, ha tényleg nincs vállalkozói vénád. Ráadásul a tanítást választani másodállásnak is ... az már több, mint kimerítő! Ezek után az online pénzkereseti lehetőségek már nem is tűnnek olyan extrémnek. Mi lenne, ha kipróbálnál egyet? Hidd el, hogy Nálad sokkal korlátozottabb mozgástérrel rendelkezők is dolgoznak az Interneten, akiknek már sikerült előre bebiztosítaniuk a megfelelő életszínvonalukat. Az ajánlatunk egy nem túl könnyű, de követhető stratégiára épül, amely fokozatosan építi fel online vállalkozásodat. Néhány alapinformáció a karnyújtásnyira lévő online mellékállásról:

1.A munka nehezét teljesen online területen kell elvégezni. Azaz nincs telefonálgatás, utcán leszólítás, sem rokonok "befűzése".

2.A feladatok elvégzésének színvonalától függ a kereseti lehetőség is, de a kidolgozott programot követve csak a lusták vallanak kudarcot.

3.Neked csak a tanultakat kell megfelelően alkalmaznod, és az eszközök megfelelő kombinációját kell megvalósítanod, amiben folyamatosan segítünk az önállóvá válásig. 4.Már az ingyenes regisztrációtól melletted lesz egy munkatársunk, aki épp olyan bizonytalan volt az induláskor mint most Te lehetsz.

 

Ha érdekel ez az üzleti lehetőség akkor bővebb információért keress emailben.

E-mail címem: perlam62@gmail.com

Tel: 06-20 8248245