Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

Lugosító Kávék italok

Lúgosító kávé és ital?  

Válassz közülük! 

 

 

Tudod, hogy a mindennapi fekete italod mennyire kockázatot jelent egészséged számára? De van m e g o l d á s! A az ayura herbál  kávé koffein tartalma nagyon csekély, mégis frissít és növeli a vér oxigénfelvevő képességét. Ez a kevés koffein adja az azonnali frissítő hatást, és óriási gyorsasággal bevezeti a gomba hatóanyagait a májba. Élénkítő hatása még erősebb, mint a hagyományos kávénak, de: Nem terheli meg a szívet Nem zaklatja fel az idegrendszert Nem tapasztalható hullámvölgy + Rendelkezik mindazon jó képességekkel, melyeket a Ganoderma gomba alkotóelemei, mint a poliszacharidok, szerves germánium és vitaminok nyújtanak! Még 1 indok, amiért nem szabad a kávéról lemondani: A KÁVÉ JÓ HATÁSSAL VAN SZERVEZETÜNKRE! Támogatja az emésztőrendszer természetes élőflóráját. A kávéösszetevők, mint a poliszacharidok tápanyagként szolgálnak az anyagcserében részt vevő baktériumok számára. (Tehát a „kávészemek” bélflóra építők!”) Kísérletekkel bebizonyították, hogy olyan kávéfogyasztóknál, akik semmilyen probiotikus kiegészítőt nem fogyasztottak, a bifidobaktérium fajok emésztőrendszeri aktivitása növekedett! MIÉRT mondjuk, hogy a Ganoderma kávé LÚGOS hatású? Minden kávé PH értéke 4,5-6,5 között mozog. Szakember szerint, a Ganodermával párosított kávé elfogyasztás után lúgossá teszi a szervezetet, mert képes semlegesíteni a szervezet által felhalmozott savakat. A LUGOSÍTÓ KÁVÉ,  EXTRA ENERGIÁVAL SZOLGÁL,

az egészségre ártalmas koffein helyett! Próbáld ki Te is a Ganotkávét!

Már 1 hét után teljesen mást fogsz érezni!

Cukor betegeknek ajánlott a cukor mentes kávéja, vagy xszilit tartalmú kapucsinója! 

 

Nekem júliusban esett le a tantusz, hogy a Valentus termékei miért élet megmentőek. Ekkor neveztem át a csoportot Élet Minőség Clubnak. Miért? Ha fontos neked az, meddig fogsz, a gyerekeid meddig fognak élni, és azt az időt milyen minőségben? Betegen vagy boldogan? Kérlek, nézd meg ezt a 4 perces videot. Utána ird le, mi jutott eszedbe, rögtön az első gondolatod. Köszönöm 10 napos TISZTÍTÓKÚRA Én a 10 napos bélsártisztítót javaslom, a Valentusz kávéval! Sokkal jobb lesz az emésztőrendszer bélfalának a felszívódása. Könnyebben tud majd regenerálódni a bélcsatorna. Akár 2-5 kg is lemehet tőle!