Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

Ganoexcell termékei a Kávé

 

Legkelendőbb a ganodermakávé a 3= 1-ben, a  Ganoexcell cégnél!

 

 

A Gano Excel kávé valóban kimagaslóan más, mint a hasonló Ganodermával párosított kávék? Valóban!

Miért? -Egyrészt, a Malájziában lévő hatalmas páratartalom miatt, melynek eredményeképpen a gomba igen rövid idő alatt beérik (3 hónap). Emiatt a hatóanyag nem sorvad el. Ugyanis a gomba hatóanyagai a kalap felé haladva a hosszú érési idő alatt elsorvadnak. Így történik a Kínában, 8 hónap alatt termesztett gombáknál, vagy ahol ugyan természetes körülmények között termesztik a gombát, de nincs meg a kellő páratartalom, és akár 18 hónapra is kitolódik a szüretelés ideje. – A másik titka a Gano Excel termékekben lévő kimagaslóan magas hatóanyagnak, az a recept, mely alapján Leow Soon Seng megalkotta a kivonatot, az alábbi leírás szerint: A Gano Excel a Ganoderma lucidum 6 különböző fajtájára koncentrál, mivel a több, mint 200 alfajból ez a 6 típus tartalmazza a legtöbb gyógyhatású anyagot. A forró italokban lévő ganoderma kivonat a látható 6 féle gomba társításának eredménye. Ezeknek a kutató által meghatározott nagyon bölcs arányában rejlik a hatékonyságuk titka. Ezek a fajták a következők: 6_gombakep VESE – ÍZÜLETEK – TÜDŐ – AGY – MÁJ – SZÍV Itt emelném ki, hogy ezt a rendkívül hatékony kivonatot a GANO EXCEL titkosan és nagyon őrzi. Ez által képes az EGYEDÜLÁLLÓAN KIVÁLÓ MINŐSÉGET a kezében tartani. - A harmadik érv, mely szintén a Gano Excel kávé mellett szól, az az alapvető garancia, mely ismeretes tény, hogy az a cég, mely egyedül és kizárólag a a Ganodermával foglalkozik, képes a csúcsra törni minőség-hatékonyság terén! A GANODERMA extra energiával szolgál, az egészségre ártalmas koffein helyett. Semmi más nem közelíti meg a korosodás ellen hatékony 165 antioxidáns értékét, 2.84 ml-ként. A zöld teában 13, narancslében 8 antioxidáns érték van. Még az úgynevezett tápértékkel rendelkező gyümölcslevek sem jönnek ehhez az értékhez közel. A korosodás a sejteket megtámadó szabad gyökök munkája. A Ganoderma harcra kel, hogy megvédje és regenerálja a sejteket. A GANODERMA lehet, hogy nem segít halhatatlanná válnod, de hogy helyreállítja a szervezeted Ph szintjét, az biztos.