Hoxa 120x240">

Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

Átalakul a magyar kereskedelem

Átalakul a magyar kereskedelem

A magyar kereskedelem méltósággal lecsapja a rossz gazdasági helyzet dobta labdát!

Drágul a kávé, csokoládé! 

Egy magyar importőr és egy szintén hazai tulajdonú szállítmányozó cég közös programmal védi ki a hazai kereslet romlását! Ezzel a lépéssel döntő mértékben befolyásolja a hazai piacot. Együttes erőkkel szorítják le az árakat, jóval a diszkont árak alá. Szinte beszerzési áron vásárolhatók meg a shopban kapható termékek. Sokak álma válhat valóra ezzel az apró kereskedelmi fogással! Importőrként és beszállítóként való együttműködésük alkalmával különleges párost alkotnak a hazai kereskedelmi piacon, ugyanis kiskereskedelmi árrés nélkül képsek a termékeket a vásárlókhoz juttatni! Hogy ezt milyen módon fogják elérni, nem igényel különösebb agyi megerőltetést , egyszerű kitalálni! A kiskereskedők, iletve az élelmiszerdiszkontok kivétel nélkül ráteszik minden egyes termékre a kereskedelmi árrést, amik nem kis összegekbe kerülnek a vásárlóknak. Ha ezt nem tennék, egyszerűen tönkremennének a vállalkozások! Mivel importőri hozzáállásról beszélünk, a kiskereskedelmi árréssel így nem kell számolnia a vásárló közönségnek, ami termékenként átlag 30-300% pénzmegtakarítást is jelenthet egy-egy bevásárlás alkalmával. A rendszer megérett arra, hogy tömegeket szolgáljon ki! Kezdetben cirka háromezer olyan alaptermékkel indult, amelyeket mindenki szinte kötelező érvényűen megvásárol magának minden héten, csak ezt most még talán máshol teszi! Sokak gondjait megoldja, ha nem kell a bevásárló listáján szereplő dolgaikat ötven helyről beszerezni, ami rásdásul sok időt vesz igénybe és igen fáradságos is lehet. Nincs szükség arra, hogy másod, vagy harmadmagaddal járj bevásárolni, mert nem bírod el a bevásárlólistád tartalmát! Ők azt mondják, rendeld meg a listád tartalmát tőlük, 25-30%-kal olcsóbban a fotelből ülve, és amikor megérkezett értesítést kapsz , hogy átveheted a rendelt alaptermékeket országszerte a több száz átvevőpont egyikén, melyek közül az egyik én vagyok!

Nem kell drágábbnál drágább holmikra gondolni, csak az olyan napi fogyótermékekre, mint a cukor, olaj, mosogató és mosószer, tea, étkezési fűszerek, liszt, tisztítószerek, hozzávalók, és még sok más hasonló dolog szinte beszerzési áron!! .

Velem tartasz?

Skype elérhetőségem: tnemes.edit