Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

Kiegészítő egészség

“Ha táplálkozásunk helyes, az orvos felesleges,

ha táplálkozásunk helytelen, az orvos tehetetlen!”

 

Halott orvos nem hazudik

1. TÉNY

Élelmiszereink tápértéke igen jelentősen (ált. 50 % alatti értékre) csökkent, miközben méreganyag tartalmuk jelentősen nőtt.

Gödöllői Agráregyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarországon

Ásványi anyag és nyomelem tartalom
  Csökkenés % Maradt %
Búza 50,0 50,0
Árpa 62,3 37,7
Kukorica 81,4 18,6
Répafélék 25,0 75,0
Burgonya 14,3 86,7
Vitamintartalom
  Csökkenés % Maradt %
Borsó 53,3 46,7
Tej 95,0 5,0
Káposzta 95,0 5,0
Sárgarépa 40,0 60,0

  1985 1996 Csökkenés
%
mg/100gr mg/100gr
Brokkoli Kalcium 103 33 68
  Folsav 47 23 52
  Magnézium 24 18 25
Bab Kalcium 56 34 38
  Folsav 39 34 12
  Magnézium 26 22 15
  B6-vitamin 140 55 61
Burgonya Kalcium 14 4 70
  Magnézium 27 18 33
Sárgarépa Kalcium 37 31 17
  Magnézium 21 9 57
Spenót Magnézium 62 19 68
  C-vitamin 51 21 58
Eper Kalcium 21 18 14
  C-vitamin 60 13 67
Banán Kalcium 8 7 12
  Folsav 23 3 84
  Magnézium 31 27 13
  B6-vitamin 330 22 92
  Kálium 420 327 24
Alma C-vitamin 5 1 80

A helyzet az elmúlt 20 évben jelentősen tovább romlott!

Az elmúlt 50 év alatt
- a zöldbab elvesztette majdnem a teljes nátrium tartalmát (idegek, izmok),
- a brokkoli a kalcium 75%-át (csontok, fogak),
- a spenót, a vas 60%-át (oxigén ellátás),

kipróbálom- a krumpli a foszfor 47%-át (növekedés, sav-bázis egyensúly), vagy
- a dinnye a magnézium 45%-át (idegek, stressz, izmok).

2. TÉNY

Szervezetünket a környezetből, a stressz miatt és az ivóvízből is jelentős terhelés éri, a szabad gyökök jelentősen elszaporodtak. Évről-évre nő az allergiások száma.

szabadgyök-források és következményekAz egészségiparban tevékenykedő legtöbb szakember véleménye szerint az egészség és a jó közérzet érdekében létfontosságú egy stabil táplálkozási alap létrehozása. Pontosabban megfogalmazva a tudósok és az orvosok egyre gyakrabban hangsúlyozzák az étrend vitaminokkal, ásványi anyagokkal való kiegészítésének jelentőségét. A híres Harvardi Orvosi Egyetem két tudósa nemrégiben azt javasolta, hogy minden felnőtt ember szedjen napi rendszerességgel táplálékkiegészítő készítményeket. A tudósok ezen felismerésüket a következő tényekkel támasztják alá: az emberek a táplálkozásuk révén nem juttatnak elegendő mennyiségű vitamint a szervezetükbe, és egy körülbelül 40 évig tartó tudományos kutatás arra az eredményre jutott, hogy a vitaminokkal való étrend kiegészítés hosszútávon jelentős szerepet játszik az egészség megőrzésében. Az említett stabil alap további tényezői a megfelelő táplálkozás, továbbá a rendszeres sport és az antioxidánsokkal történő táplálékkiegészítés, valamint a vitaminok és az ásványi anyagok megfelelő mennyiségben történő bevitele.

Vajon miért olyan fontos az említett stabil táplálkozási bázis felépítése? Testünk 63 milliárd sejtjét nap mint nap „szabad gyököknek” nevezett instabil molekulák támadják – a levegőből, amelyet belélegzünk, az ételből, amit megeszünk, a vízből, amit megiszunk stb. A szabad gyökök károsíthatják sejtjeinket, és felgyorsíthatják az öregedési folyamatokat. Tehát minél hatékonyabban óvjuk sejtjeinket, annál egészségesebbek leszünk, és annál jobban fogjuk érezni magunkat!

sejthalál ábraDr. Joel Wallach kutatásai alapján – mellyel egyre több orvos is egyetért – megállapítható, hogy az emberek és az állatok betegségét, majd idő előtti halálát 100%-ban létfontosságú anyagok hiánya okozta.

91 tápanyagot határozott meg, melyből 60 ásványi anyag és nyomelem, a többi pedig vitamin, zsírok és fehérjék. Jó esetben naponta ebből csupán 10-et juttatunk szervezetünkbe. Szervezetünk 30-35%-a e nélkülözhetetlen tápanyagokból áll, a többi pedig víz.

Ha szervezetünket megfelelően tápláljuk, az helyesen fog működni, egészséges sejtek fognak létrejönni. A szabad gyökök antioxidánsokkal való lekötésével immunrendszerünk felszabadul.

Következtetés: Táplálkozásunkat az élelmiszereink lecsökkent tápanyagtartalma miatt a megfelelő módon ki kell egészíteni.

mennyiség minőség ábraAzonban a nem megfelelően összeválogatott étrend kiegészítők fogyasztása során az egyensúly felborulása súlyos egészségi következményekkel járhat.

A fenti okok és a szabad gyökök jelentős képződése miatt ahhoz, hogy szervezetünkbe bevigyük a szükséges tápanyagokat, megfelelő táplálék kiegészítőket kell fogyasztanunk.

Ha ezekben a dolgokban egyetértünk, akkor már csak a megfelelő táplálék kiegészítőt kell megtalálnunk.

Azt gondolhatjuk, hogy ez egyszerű feladat. Szinte minden áruházban kaphatóak táplálék kiegészítők.  Már csak a megfelelő arányt kell összeraknunk, ez azonban nem könnyű.

Olyat kell keresnünk, amiben könnyen felszívódó, folyékony, kolloid oldatnak megfelelő, szerves kötésű tápanyagok vannak.

Valamennyi növényi nedv kolloid oldat. Kolloidális állapot esetén megfigyelhető, hogy az oldott állapotban lévő alkotóelemek még különböző súly esetén sem válnak külön vagy süllyednek le. Ez azt jelenti, hogy minden apró alkotóelem megmarad finom, szabadon lebegő részecske formájában a mindenkori folyadékban.

Ahhoz tehát, hogy valamennyi esszenciális tápanyag hasznosulhasson a szervezetben, az ásványi anyagokat a legkisebb (7-10000-szer kisebb, mint a sejt), ionizált formára kell alakítani, és folyékony tápanyag formájában kell tárolni. Ez megfelel egy kolloidoldat hatékonyságának. Így tudja az emberi szervezet a tápanyagokból a maximumot felvenni, miközben a tabletták nagy része kiválasztásra kerül.

Ezen kritériumoknak egy erős hatású táplálék kiegészítő felel meg a legjobban.

Az ital alighanem a piacon található leghatékonyabb folyékony vitamin-, ásványi anyag és antioxidáns táplálék kiegészítő!

Az italban hamar megtapasztalhatjuk, hogy nem kell betegnek lennünk ahhoz, hogy aztán később jobban érezhessük magunkat. Több energiánk lesz, egészségesebbnek fogjuk érezni magunkat, jobb lesz a dolgokhoz való hozzáállásunk, és jobban fogjuk élvezni az életet.
Különösen érezhető ez tavasszal, amikor az emberek tavaszi fáradtsággal küzdenek, mert a szervezetükből kiürültek a  vitaminok. Ha télen is fogyasztjuk a Vemmát, akkor a tavaszi fáradtság elmarad.

 

A természet életereje. Testünk nem tud élni a természet alapvető ásványi anyagai nélkül. Valójában testünk valamennyi sejtjében nélkülözhetetlen az ásványi anyagok jelenléte és egyensúlya az egészség és a jó közérzet érdekében. Egyes tudományos eredmények arra mutatnak rá, hogy pl. a testben előforduló szelén antikarcinogén tulajdonsággal rendelkezik.

Gondoskodjon a napi rendszerességgel étrendje kiegészítéséről! Mivel testünk nem tudja előállítani a számára szükséges ásványi anyagokat, ezért a megfelelő táplálkozás és táplálékkiegészítés különösen nagy jelentőséggel bír. A készételek az esetek döntő többségében az energiatermeléshez, a szabad gyökök okozta károk elleni védelemhez és a további életfontosságú testfunkciók támogatásához elengedhetetlen ásványi anyagokban szegények. A Vemma Észak-Amerikában a legnagyobb számban eladott folyékony táplálékkiegészítő.

Ez a formula nagy valószínűséggel a ma létező egyik legerősebb folyékony antioxidáns-termék.

A növényi hatóanyagokból származó antioxidánsok. Növényi alapú antioxidáns védelemmel, továbbá növényi hatóanyagokkal és xantonnal látják el Önt, amelyek a testben sejtszinten fejtik ki jótékony hatásukat, és így segítik a szervezetet a betegségek elleni küzdelemben. A legbőségesebb xantonforrás a mangosztán gyümölcs és annak héja. Az összes, általunk tesztelt népszerű mangosztántermék közül a Vemma produkálja a legmagasabb természetes xantonszintet, hiszen a gyümölcsöt és annak héját is felhasználják. Egyetlenegy mangosztántermék sem ennyire hatékony!

Erős antioxidatív hatás vitaminok révén. Létfontosságú antioxidatív vitaminokat tartalmaz: az A (béta-karotin), a C és az E-vitamin hozzájárulhat a szabad gyökök által okozott károk megszüntetéséhez, és az oxidációs folyamatokat generáló stressz megelőzéséhez.

Természetes, növényi eredetű szacharidokban gazdag ital Segíti az egészséges sejtkommunikációt, és támogatja a szervezet védekező mechanizmusát.

Az ital a  következő előnyöket nyújtja Önnek:

Védelem és támogatás az egészséges szívért. Támogatja a szív- és az érrendszer egészségét, segíti a vörösvértestek képződését és az idegrendszer működését. Elősegíti a homocisztein nevű aminosav egészséges szintjének fenntartását. Védi a sejtműködést, és segít a koleszterinszint egyensúlyban tartásában. Gondoskodik az egészséges szívműködés számára megfelelő B-vitamin szintről. A telített zsírsavakban és koleszterinben szegény táplálkozás kiegészítéseként a folsav, a B6 és a B12-vitamin csökkentheti az érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Egészséges szem, bőr és haj. Segít az egészséges szem, bőr, haj, fogak és fogíny kialakításában és fenntartásában. Erősíti a látást, és ezen belül az éjszakai látást, továbbá biztosítja a szemek egészségét.

Bőséges energiát ad. Fontos szerepet játszik a fehérjék és szénhidrátok felvételében és az anyagcserében. Segíti az energia átalakítását, és támogatja az energiatermelést.

Támogatja az immunrendszert. Támogatja az immunrendszert, és javítja az immunreakciót. Számos esetben tapasztaltuk, hogy az allergiás tünetek (pollen, tej…) jelentősen lecsökkentek,  sőt volt olyan eset is, hogy megszűnt az allergia. Egyes orvosok teljesen természetesnek tartják, hogy az ekcémás tünetek enyhültek, elmúltak.

Hatékony a szabad gyökök ellen. A jelenleg ismert egyik legmagasabb ORAC-értékekkel rendelkező, kiváló antioxidáns. Az antioxidánsok segítik a testet a szabad gyökök elleni küzdelemben, és hosszú élettartamot biztosítanak a sejtek számára.* Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az antioxidatív vitaminok szedése csökkentheti a rák egyes típusainak kockázatát.

Egészséges emésztőrendszer. Támogatja a gyomor- és bélrendszer egészséges működését.

Egy formula, amely tökéletesen illeszkedik az Ön szervezetéhez. Egy rendkívül finom, folyékony étrendkiegészítő, amely könnyen használható, és jobban felvehető az Ön szervezete számára, mint a tabletták vagy kapszulák.

Az antioxidánsok ereje:

 

A xantonok jelentős antioxidáns-hatással rendelkező természetes anyagok, amelyek testünket rendkívül hatékony növényi eredetű tápanyagok révén táplálják és védik. Valamennyi ismert természetes xantonforrás közül a gyümölcsökben levő magok tudhatják magukénak a legmagasabb xantonkoncentrációt.

Antioxidánsoknak azokat az anyagokat nevezzük, amelyek instabil molekulák – az úgynevezett szabad gyökök – káros reakciói ellen tevékenykednek, és ezáltal megakadályozzák a sejtkárosodást. A szabad gyökök semlegesítését eredményező antioxidatív hatás mérőszámát Oxygen Radical Absorbtion Capacity-nek, azaz ORAC-értéknek hívják. Minél magasabb egy vegyület ORAC-értéke, annál magasabb a védőhatása és a szabad gyökök által sejtszinten okozott károkat megelőző képessége. A Vemma jelentősebb antioxidatív erővel bír, mint bármely más mangosztántermék, amelyet megvizsgáltunk. Ez a jelentős hatás teszi a Vemmát a piacon kapható alighanem leghatékonyabb folyékony halmazállapotú antioxidáns termékké!

 

A vitaminok ereje

Az ital tápértékét a 12 vitamin komplett spektruma egészíti ki. Kutatási eredmények bizonyítják azt, hogy egészségünk és jó közérzetünk tekintetében a vitaminok kiemelkedően fontos szerepet játszanak. Bámulatos előnyöket nyújtanak egészségünk érdekében, és ellátják szervezetünket védelmet nyújtó antioxidánsokkal és a fejlődéshez szükséges tápanyagokkal. Kutatások szerint a legtöbb felvilágosult gondolkodású felnőtt napi rendszerességgel szed vitamintablettákat. A rendkívül finom Vemma-italt szervezetünk sokkal könnyedébben fel tudja venni, mint a tablettákat és a kapszulákat.

A termék alighanem a piacon található leghatékonyabb folyékony vitamin-, ásványianyag- és antioxidánsprogram. Élvezze Ön és családja az egészséges táplálékkiegészítésből származó felülmúlhatatlan előnyöket! Természetesen vannak hasonló termékek a piacon, ezek azonban a Vemma terjedelmes összetevő-listáján található anyagoknak csupán töredékét tartalmazzák. A Vemma mindent magában foglal, amire szervezetének napi szinten szüksége van, és minden tekintetben felülmúlhatatlan!

Összefoglalva:

  • Orvosok által összeállított.
  • Antioxidánsokat tartalmaz, számos forrásból.
  • Komplett vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemforrás.
  • Növényi hatóanyagokban és xantonokban gazdag.
  • A test számára könnyen felvehető, és könnyen fogyasztható.
  • Többé nem kell marokszámra tablettákat szednie.
  • Ízletes, érezhető és látható eredményekkel.

Mindegy, hogy éppen hol tartózkodik és hová utazik, minden napját kezdheti egy adag igazi, egész napra szóló energiabombával, amely tele van életfontosságú tápanyagokkal! Fogyassza minden nap és imádni fogja, hogy mennyivel jobban érzi magát, és mennyivel egészségesebben néz ki!

Mindenki megérdemel egy korty egészséget!

kipróbálom

 

VELEM TARTASZ AZ EGÉSZSÉGBEN?