Szépség és egészség

Italokba zárt egészség

Életstílus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Edit és a célom, hogy megkíméljem  attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt.

Lábgomba, körömgomba , kopaszodás, fogágybetegség  már a múltté!

Kapcsolat: 20-8248245

                                            

 

 

-------------------------------------------------------------

 

Ha valaki nem beteg még nem jelenti azt, hogy egészséges. Az egészség ennél jóval több: jól érezzük magunkat, tele vagyunk vitalitással és képesek vagyunk élvezni az élet minden örömét, életkortól függetlenül. A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához és ezt egyre több egészségügyi szakember ismeri fel. A betegségek tüneti kezelése helyett annak megelőzése kerül előtérbe és ez a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait.

A folyamatos kutató és fejlesztő munka olyan áttörést adó programot eredményezett, mely megváltoztatja az emberek nézeteit a táplálkozásról és a fogyókúráról. Már 27 éve sikeresen segítjük az embereket egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó fogyókúrájukban.

Ez a tény kitűnő tudósok, orvosok és táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhető.

Edison azt mondta "Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok."

Világújdonság Magyarországon!
Tudományos áttörés a szépség
és az egészség megőrzése területén
- a termékek használatával elindít egy helyes állapotmegőrzést! ..

Vegyünk részt az orvostudomány páratlan felfedezésének népszerűsítésében ezzel a bevételi forrásként !

 

 
E-mail címem: perlam62@gmail.com
 

 

  Terméktapasztalat

Kucsin Gézáné:
Kedves olvasók! Egy jó hírt szeretnék megosztani veletek: 1,5 napja iszom a kávét és használom a sprayt, és mit ad Isten, ma a cukrom 5-6 között mozog. Már évek óta nem volt 8 alatt!!!! Boldogság van, szerintem a termékek használnak, de ennyire gyorsan...HIHETETLEN...! de biztosan, mert nem csináltam mást!!!!!


Szoboszlainé Márton Irén:

Sziasztok az én tapasztalatom....
3,5 hét alatt 3 kg minusz... és 17 cm "körfogat" csökkenés... 
és ami az igazi: sokkal több az energiám..... sokkal kevesebb alvásra van szükségem...,9-10 óra helyett, 6 órai alvással, frissen és kipihenten ébredek., 
Mivel én nem kávézom, igy az Áttörés mellett az Ananászos italt ittam...., ami nagyon finom... és csökkenti az étvágyat...

 

2017. július 01. tapasztalatom

Júniusi rövid távú célom az volt, kedvenc nyári ruhámat felvenni

Nem jött fel a zipzárja....

Azóta eltelt egy kis idő,  kb. 2 hét,  lement rólam 2 kg...

Sikerült elérnem a célom, július 1-én rajtam volt a nyári ruhám, elértem a kitűzött célomat. Elfogyott az Áttörés, vagyis a méregtelenítő program, a PrevailTrimmel az ananászos itallal félidőnél járok, sokkal jobb a közérzetem, nem vagyok felpuffadva... tele vagyok energiával....

Nekem régen 9-10 órai alvás kellett, most 6 órai alvás után kipihenten, frissen ébredek

 

2017. július 19-i tapasztalatom

3,5 hét alatt 3 kg mínusz... és 17 cm "körfogat" csökkenés... /csípő, derék, comb, kar összességében/ és ami a lényeg, hogy látványos.... , ismerősök visszajelzései alapján mondom....
ésaz igazi: sokkal több az energiám..... sokkal kevesebb alvásra van szükségem...,9-10 óra helyett, 6 órai alvással, frissen és kipihenten ébredek.,
Mivel én nem kávézom, így az Áttörés mellett az ananászos italt ittam...., ami nagyon finom... és csökkenti az étvágyat...

Szerencsére nincsenek egészségügyi problémáim, nagyon jól érzem magam a bőrömben....

 

A legkülönfélébb betegségek a referenciák között

Orvosolja egészségügyi problémáit
a 26 különféle gyógynövényből álló új tonikummal! Egyre többen számolnak be jelentős javulásról. Lehet, hogy Önnek is ez lehet A MEGOLDÁS?


MOST  egy  ITTHON még  KÉSZÍTMÉNYT ISMERHET MEG ELSŐ KÉZBŐL, melynek harmonizáló és tisztító hatására sok embernek SIKERÜLT végre megszüntetni a betegség kiváltó OKAIT, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét remélhetőleg egy életre!


magas vérnyomás, fáradtság

Két évvel ezelőtt egy influenza következtében elvesztettem a szaglásomat. Az orvosok nem tudtak segíteni és kb. másfél év után lemondtam arról, hogy újra érezni fogom a szagokat. Ekkor ismerkedtem meg az Alveoval és úgy döntöttem fogyasztani fogom, s adok még egy esélyt magamnak. A fogyasztást követően két és fél hónap után éreztem először azt, hogy már érzek gyengén egy két illatot és ettől kezdve az idő teltével egyre többfélét. Volt más problámám is, de azt a gyógyszerek stabilizálták. Ilyen volt a vérnyomásom. Az Alveo fogyasztása mellett úgy éreztem, hogy a vérnyomáscsökkentő gyógyszerem mennyiségét, gyakoriságát csökkenteni kellett. Három hónap után abbahagyhattam a gyógyszer szedését. Azóta is az előírt normál értéken állandósult a vérnyomásom. Ezenkívül még két jótékony hatása volt számomra: visszakaptam az energiámat, és jól érzem magam. Megszűnt a hátfájásom, ami éveken keresztül már életem kellemetlen része volt. Öt hónapja iszom az Alveot és tapasztalataim alapján ajánlom a fogyasztást azért is, mert kellemes íze van.

Molnár Károlyné Debrecen


Emésztés, gyomorproblémák, frontérzékenység, ízületi panasz, gomba

37 éves vagyok 2 hónapja ismerkedtem meg az Akuna cég által készített termékkel az Alveoval.
Ami nagyon megtetszett benne, hogy komplex készítményről van szó, egyszerű a használata, gyerekek is fogyaszthatják. Kisebb problémáim voltak elsősorban emésztési és gyomorpanaszaim miatt kezdtem el fogyasztani. Egész fiatal korom óta 3-4 napos székrekedéssel küszködtem, mely már egy hét Alveo fogyasztás után rendeződött. Ezzel egyidejűleg megszűnt a frontérzékenységem, mely előtte erős lüktető jellegű fejfájással járt. Később tapasztaltam, hogy a lábfejemről a már régóta szerzett, el nem múlt gombás bőrelváltozás is teljesen eltűnt. Nálunk a terméket az egész család issza. Feleségemnek a második gyermekünk születése után sok problémája fokozottá vált. Mindennapos fejfájással küszködött, nagyon sok fájdalomcsillapító gyógyszert beszedett, de már 2 hét Alveo fogyasztás után, szinte egyáltalán nem jelentkezett, frontérzékenysége teljesen elmúlt. Ízületi panaszai egyre kiterjedtebbek lettek, (ujjai, térde, csuklója, bokája, válla) először fokozott fájdalmat tapasztalt az első héten, azóta viszont mintha ne mis lettek volna, megszűntek a panaszai. Éjszaka mélyebben, jobban tud aludni, reggelente kipihenten ébred, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Gyermekeink is fogyasztják elsősorban megelőzés céljából. Nekünk a családban sok pozitív hatása érvényesült, ezért javaslom mindenkinek, aki törődik a saját és családja egészségével, hogy próbálja ki, biztosan nem fog csalódni. Jó egészséget kíván mindenkinek!

Kathi László és családja, Debrecen


Allergia (parlagfű, üröm)

2005-ben a nyár kezdetekor egyre gyakrabban jelentkeztek nálam az allergiára utaló tünetek (orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, könnyezés). Mivel ősz végéig nem múlt el orvoshoz fordultam. Megállapította, hogy parlagfűre és ürömre vagyok allergiás. Javasolta, hogy a jövő nyár elején jelentkezzem, hogy felírja a tünetek csökkentésére alkalmazható gyógyszereket. Tavasszal megismertem az Alveot, elkezdtem fogyasztani. A tüneteim azóta nem jelentkeztek. Ez a kiváló gyógykészítmény megoldotta a problémámat! Ami nagyon fontos, hogy csak gyógynövénykivonatot tartalmaz, mellékhatása nincs, nem mérgezi a szervezetet és még az íze is nagyon kellemes. Ajánlom mindenkinek.

Szabó Imre Debrecen


Bronchitis, légcsőhurut, magas vérnyomás, allergia (vadkender, virágpor)

Hosszú évek óta súlyos bronchitis, légcsőhurut, torokfájás, allergia: virágpor, vadkender, stb. miatt sok gyógyszert, különféle spréket, szemcseppeket használtam. A magas vérnyomásra állandó gyógyszerszedés.2006 március elején elkezdtem az Alveot fogyasztani. A harmadik üveg elfogyasztása után rendbejött a vérnyomásom. Háziorvosommal egyeztetve azóta nem szedek gyógyszert sem a vérnyomásomra, sem az allergiámra, ami azóta alig jelentkezett. Most öt hónapja hogy fogyasztom az Alveot, gerinc és ízületi fájdalmaim jóval csökkentek, immunrendszerem helyreállt. Fizikailag megerősödtem, nyugodtabban alszom, így kipihenten ébredek. Az Alveot mindenkinek ajánlom, nem fognak csalódni benne, csak egy kis türelem kell hozzá és folyamatos fogyasztás.

Kiss Béla Hajdúböszörmény


98%-os látáscsökkenés, zöld és szürkehályog, vérnyomás, visszér

10 éve fogyasztok különböző táplálék-kiegészítő termékeket. Most 76 éves vagyok. 50 évesen nemcsak zöld hanem szürkehályog is kialakult. Ezért pupillaszűkítő szemcseppet kellett használnom. 2006 március elején közölték velem, hogy a szürkehályogom teljesen beérett, ami 98%-os látáscsökkenést okozott. Az utcán fehér bottal jártam, sokszor elestem. Nem tudtam olvasni és nem láttam a televíziót. Ebben az időben elkezdtem fogyasztani az Alveot. Első hónapig 1 adagot naponta. A hatékony méregtelenítés hatására 2-3 hét múlva a bőrömön kiütések jelentek meg, ami rövid idő alatt helyrejött. A második hónaptól napi 4 adagot fogyasztottam. Legnagyobb csodálkozásomra a látásom jelentős javulást mutat, látom szabad szemmel a televíziót, tudok olvasni, igaz csak 7-10 sort utána pihentetni kell a szemem. Ismét tanulok olvasni hisz 10 éve, hogy utoljára láttam a betűket. Jelen pillanatban 3 hónapja fogyasztom az Alveot, most napi 2 adagot. A közérzetem kitűnő a vérnyomásom nem ingadozik.
Most jut eszembe, hogy a lábamon levő csontkinövés eltűnt, és nem fáj. Vizelettartási reflexem tökéletesen működik örömömre. 76 évesen az Alveo használata előtt ez is nagy probléma volt számomra. A viszereim nem fájnak, nem viszketnek. Más táplálék-kiegészítők mellett ilyen nagymértékű egészségjavulást nem tapasztaltam. Ezek az egészségügyi javulások számomra nagyon sokat jelentenek. Köszönöm az alkotóknak ezt a nagyszerű terméket.

Dobos Kálmánné Svédország


Menstruáció, görcsös alhasi fájdalom

Kathi Fruszina vagyok. Most voltam 11 éves. Mielőtt az Alveot megismertem, pár hónappal jelentkezett az első menstruációm. Anyukám igaz előtte felvilágosított, de mégis rosszul ért, amikor egymás után össze-vissza jelentkezett, sokáig tartott, illetve görcsös alhasi fájdalmaim voltak, melyre gyógyszert is kellett bevennem. Amióta iszom az Alveot, azóta úgy néz ki, hogy rendszeressé vált, nincsenek hasi görcseim, rövid ideig tart, szinte panaszmentesen élem meg ezeket a napokat is. Én ennek nagyon örülök. Emellett gyakran volt reggeli hányingerem, fejfájásom, ami szintén elmúlt, azóta hogy fogyasztom az Alveot. Más fiatal lánynak is szívesen ajánlom, aki hasonló problémával küszködik, próbálja ki!


Kathi Fruzsina, Debrecen


Epekő, állandó fáradtság, Candida

10 évvel ezelőtt kezdődtek egészségügyi problémáim. Epekövem volt amit megműtöttek, de sajnos megmaradt a naponta 10-12alkalommal jelentkező hasmenés és puffadás. Négy évvel később ismét orvostól orvosig jártam, ekkor már bottal vonszoltam magam. Állandóan álmos, fáradt voltam, Fájtak az izmaim, ízületeim, fátyolosan láttam, koncentrációs zavaraim, alacsony vérnyomásom, elviselhetetlen frontérzékenységem volt, viszketett az egész testem, nagyon kívántam az édességet és még sok egyéb tünettel bajlódtam. Az akkori háziorvosom (aki természetgyógyászattal is foglalkozik) jött rá, hogy szisztémás Candiázisom van. Elkezdtem az ezzel járó szigorú diétát. Élesztő és cukormentes étrend. A gyógynövényboltokból vásároltam az erre való gyógynövény készítményeket. 6 szörnyű évet éltem így át, sajnos nem teljes sikerrel. A munkahelyemen felmondtam, képtelen voltam dolgozni. Ez év májusában találkoztam az Alveoval. Első hónapban reggel és este 1-1 mérőpohárral, második hónaptól reggel éhgyomorra fogyasztok 1 mérőpohárral a menta ízűből. Az első hét után változást éreztem. Jobb lett az erőnlétem, a frontokat könnyebben viselem, javult az emésztésem és a vérnyomásom is eléri a 100/70-et. Az ebéd utáni kávét elhagytam, ami eszembe sem jut, hogy hiányzik. Bal csuklóm 10 hónappal ezelőtt eltört. Erős hasogató fájdalom jelentkezett rajta. Valószínű itt is az Alveo gyógyító hatása miatt. Úgy érzem a szervezetem az Alveoban találta meg a gyógyírt, azért van a javulás. Fogyasztása sokkal egyszerűbb, mint a különféle étrend-kiegészítőké, így feltétlenül ajánlom a Candiázisban szenvedők számára is.

Kovács Ferencné Debrecen


Ekcéma, allergia

Születésem óta ekcémában szenvedek, szinte mindenre allergiás vagyok. Ezért évek óta orvosi kezelés alatt állok. Többféle gyógymódot kipróbáltam, de nem vezettek eredményre. Mostani orvostudomány szerint gyógyíthatatlan a betegségem. 2005 óta heti rendszerességgel masszázsra járok. 2006. június 30-tól használom az ALveot. 3 hónap Alveo fogyasztás után jóval enyhébb lefolyásúak a sebesedéseim, a bőrömön már csak a begyógyult sebhelyeket látni. Saját magam is meg vagyok ezen lepődve, mert már nem hittem, hogy bármi is segíthet rajtam. Örülök, hogy alkalmam nyílt megismerni az Alveot.

Maklári Vivien Debrecen 


Parkinson kór, gombafertőzés

Édesanyám Kovács Györgyné, több mint 15 éve Parkinson kórban szenved. Öt éve a nap 24 óráját együtt töltjük. Felügyeletre van szüksége feledékenység és izmai rugalmatlansága miatt. Segítem leüléskor, felkeléskor. Az utóbbi időben gyakran hangulat és alvászavara van. Izgatott, ingerült, sír minden ok nélkül. Bélmozgása lassú, heti egyszer széklet. Lábujján körömgomba. 2001 óta fogyasztunk élelmiszer-kiegészítő termékeket. 2006. február második felében ismertük meg az Alveot.Az első hónapban napi két alkalommal, majd a következő hónapokban egy adagra csökkentettük a fogyasztását. Két hónap után pozitív tapasztalataink: Édesanyám napközben sokat alszik. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, javult a kedélyállapota, alvásminősége. Szellemileg, fizikailag aktívabb lett. Hetente 2-3 alkalommal van széklete. Lábujjáról a körömgomba eltűnt. Szeretjük az Alveot, mert biztonságos, komplex termék, egyszerű a fogyasztása és nagyon kellemes ízű. Szívesen ajánljuk mindenkinek!

8 hónap múlva:

A spirulinát már 8 hónapja fogyasztjuk reggel 30 ml-t. Jó hatását tapasztaljuk folyamatosan. Édesanyám memóriája, állóképessége javult, izmai nem feszülnek.
Az őszi almaszüreten egész délután pihenés nélkül szedte az almát és cipelte a vödröt, dolgozott. Vacsora után sem mutatta a fáradtság jelét, sőt előjött a humora és még 11 órakor sem aludt. Utazunk kocsival, busszal, vonattal, nagyon feldobódik, de szívesen gyalogol és nem fáradt. Szemüveget viselt az utcán és olvasáshoz is. Ma már nincs rá szükség. A talpán a lábujjai alatt a bőrkeményedések felpuhultak.

Kovács Katalin, Debrecen


Fejfájás, alvászavar

Öt éve fogyasztok élelmiszer-kiegészítő termékeket. Régóta és nagyon sokszor szörnyen fájt a fejem, miatta éjjel sem tudtam pihenni. Az orvosok mindenféle vizsgálatot elvégeztek, az eredmény minden esetben negatív volt. Használtam a mágneses ékszereket is, eredménytelennek bizonyult. 2006. februárjában ismertem meg az Alveot. Az első hónapban naponta kétszer, majd azt követően, napi egy alkalommal fogyasztom. Ez idő alatt háromszor fájt már csak a fejem. Közérzetem javult, energikusabb lettem. Kedvelem a spirulinát komplex hatása, biztonsága, jó íze miatt. Ajánlom mindenkinek, fogyasszák!

Kovács Valéria, Debrecen


2006. március végén ismerkedtem meg az Akuna cég Alveo nevű termékével. Ebben az időszakban különféle egészségügyi problémáim voltak. a legfontosabb az állandó fejfájásom és a már öt hónapja tartó alvászavarom volt. Kétheti rendszeres fogyasztás mellett elsőként az alvászavarok terén tapasztaltam fejlődést, két három órás nyugodt periódusok formájában. Ma azt mondhatom, hogy a rendszeres fejfájásom megszűnt, s az éjszakáim nyugodt pihenéssel telnek.

Szutor Lászlóné Debrecen


Alacsony vérnyomás, ízület

Pár éve fogyasztok táplálék-kiegészítő termékeket. 2006. március 10-től ismerem a gyógygombátés napi egy alaklommal fogyasztom. Rövid ideig való használat után a vérnyomásom, amely korábban alacsony volt, normalizálódott. Jobb térdem évek óta nem tudtam jól behajlítani, feszült. Csak a bal lábammal tudtam teljesen leguggolni. 2 hónapi fogyasztás után észrevettem, hogy a jobb lábam nem feszült, hajlékonyabb lett. Pozitív tapasztalataim miatt jó szívvel ajánlom a terméket mindazoknak, akik életminőségükön akarnak javítani.

Tóth Jánosné Debrecen


Ingadozó vérnyomás

17 éves koromban kezdődtek a problémáim. Szédültem, éreztem az időváltozást, többször elájultam. Két éven át jártam orvostól orvosig, magas és ingadozó vérnyomást állapítottak meg. A rendszeres gyógyszerszedés ellenére gyakran voltam rosszul. Egy alkalommal találkoztam egy ismerőssel, aki az Ganoexcell társaságnál dolgozik és ajánlotta a gyógygombát, amit gyógyszerekkel együtt is fogyaszthatok, így elkezdtem használni. Egy hét után saját felelősségre elhagytam a gyógyszereket, és csak az Alveot használtam. Érettségi előtt álltam és a szüleim nagyon aggódtak, de használva az Alveot egyszer sem lettem rosszulés pozitív hatásai folyamatosan jelentkeztek. Megszűntek a szédülések, a fejem már nem zúgott, az időváltozást nem éreztem, a vérnyomásom másfél hónapi Alveo használat után stabilizálódott, három hónap használat után a nagyobb megterhelések ellenére is, stabil maradt. Tele voltam energiával, még éjjel is tudtam tanulni. Sikeresen leérettségiztem. Végre egészségesen, félelem nélkül élhetem az életem.

Adamcik Roman, Kassa


Gyermekáldás, gerincproblémák, menstruáció

17 éves házasok vagyunk. Gyermekeket szerettünk volna, sajnos ez nem teljesült ezért öt év elteltével szakemberhez fordultunk. Két alkalommal történt mesterséges megtermékenyítés sem hozott sikert. Ez nem volt elég, jöttek a problémák, stressz, idegesség, gerincfájdalom. 2004-ben ajánlották az Akuna cég termékét az Alveot. Elkezdtük szedni a feleségemmel, ő a menstruációja rendszertelensége, én a gerincproblémám miatt. Feleségem az első két hónapban naponta 3 alkalommal szedte. Két hónap múlva ragyogó arccal újságolta, hogy Apa leszek!
2005. június 6-án a várva várt egészséges fiacskánk Kevin Csorba minden komplikáció nélkül megszületett. A gyerekorvos a fiacskánkat "Alveo csodagyereknek" hívja. A feleségem a terhesség alatt, a szoptatás idején és ma is folyamatosan használja a készítmányeket!
Gerincfájdalmaim a spirulina hatására rendeződtek. A reményt ne adják fel, mert vannak még csodák!

Csorba Jozef és családja


Gyermekáldás

27 éves ma már boldog családanya vagyok. Sok problémám volt, étvágytalanság, vérszegénység, de a legnagyobb a rendszertelen menstruációmmal kapcsolatos. Családot szerettünk volna. Számtalanszor orvosi segítséget kaptunk, de minden eredménytelennek bizonyult. Egy kedves ismerősöm megismertette velem az Alveot én pedig elhatároztam, hogy kipróbálom. Az első hónapi használása után a menstruációm normalizálódott. Erősnek éreztem magam. Három üveg elfogyasztása után (3 hónap) terhes lettem. A terhesség ideje alatt nem volt semmilyen problémám, minden nehézség nélkül megszültem az egészséges drága Tomi fiacskánkat. Egészségi állapotom megjavult, fizikailag és lelkileg jól érzem magam. Örülünk, hogy megkaptuk az információt a Ganoexcell termékeiről. Ha valakinek fontos az egészsége tapasztalataim alapján a ganoexcell termékeket, - kávét- ajánlom.

Nemcová Anikó, Kassa


Szklerózis multiplex, magas vérnyomás és koleszterinszint, infarktus

1999-ben 39 éves voltam, amikor megállapították a betegségemet szklerózis multiplex. (izombénulás, izomsorvadás) Kezem, lábam el volt zsibbadva, ez az állapot egyre rosszabbodott már a mellkasomban is éreztem a zsibbadást. Naponta 13 féle gyógyszert szedtem, amiknek a hatására a májfunkció eredménye pozitív lett. Magas volt a vérnyomásom és a koleszterinszintem. Két kisebb infarktust kaptam, idegileg kikészültem. 2001-ben egy barátom aki ismerte az egészségi állapotomat a ganoexcell termékeitt ajánlotta. Elhatároztam, hogy emelt napi adagokban szedem a Spirulinát. Az első két hónapban 4 mérőpohárral. Elképesztő eredménye lett.
A kezembe, a lábamba visszajött az élet, 4 hónapi használat után a máj, koleszterin, vérnyomás érték normalizálódott és nem szédültem.
Négy hónapi Alveo fogyasztás után az orvosi vélemény így hangzott: "a beteg nem szed gyógyszert,  a kávét fogyasztom, állapota stabil." Annak ellenére, hogy az egészségem rendbejött, a ganokávét ma is használom.

Gál Ladislav, Kassa


Bronchitis, légcsőhurut, csontritkulás

Tíz évig folyamatosan gyógyszereket szedtem súlyos problémáim miatt, krónikus bronchitis, (légcsőhurut) ishémiás szívbetegség, nagy fájdalommal járó csontritkulás 3-as stádiuma és ortopéd problémám miatt 2 francia bottal jártam. Egy éve ismertem meg a cég termékeit, a kávéját is, 7 doboz Alveo elfogyasztása után a fájdalmaim csökkentek, majd megszűntek mintha nem is léteztek volna. A botot már nem használom. Boldog vagyok, hogy megismertem a Ganoexcell termékeit!

Hatas Magdolna, Kassa


Cukorbetegség, hasnyálmirigy-gyulladás, emésztés

Az 1996-os évre soha nem szeretnék visszagondolni. Ekkor 34 éves voltam. Hasnyálmirigy gyulladás, kórház, cukorbetegség, 26mg/l vércukorszint, így naponta 4-szer inzulin szúrás, cukorszint mérések, diéte, testmozgás. Családunkban a termék  már ismert volt, az édesanyám fogyasztotta. Tájékozódás után én is elkezdtem használni. Naponta egyszer fogyasztottam minden reggel éhgyomorra. Két hónap múlva a vércukorszintem 6 mg/l lett, az inzulin mennyiségét a felére lehetett csökkenteni. További tapasztalataim a Ganoexcell használata óta: nem ég a gyomrom, nincsen problémám az emésztéssel, előtte sokféle ételről kellett lemondanom, amit most nem kell. 19 éve allergiás voltam és elmúlt, nem köhögök és nyugodtak az éjszakáim.

Hercegova Tatiana, Kassa


Szénanátha, húgyhólyag gyulladás, alacsony vérnyomás, ízületi problémák

Az Akuna cég termékeivel már kétszer kerültem kapcsolatba, de elutasítottam. Egyáltalán nem érdekelt, nem akartam többet tudni róla, máig sem tudom miért. 2004-ben 34 éves koromban komolyra fordultak a problémáim. Gyötört az allergia (szénanátha), problémák voltak az aranyeremmel, alacsony vérnyomással, gyakran volt húgyhólyag gyulladásom, zúgott a fülem, az arcbőröm és a kezem nagyon száraz volt, fürdés után az egész testem nagyon viszketett, mindig fáradtnak éreztem magam, aludni sem tudtam, az időjárás változásra is érzékeny voltam, gyakran volt mandulagyulladásom, minduntalan influenzás voltam. Nagyon fájtak az ízületeim, a hátgerincem, a lábam.
Kb. 10 alatt halmozódó problémákat próbáltam gyógyszerekkel, gyógytermékekkel enyhíteni, de csak rövid ideig voltak hatásosak. Örömmel számolhatok be róla, hogy a Ganoexcell minden problémámat majdnem 100%-ban megoldotta. Eleinte emelt napi adagokban szedtem az Alveot és mellette az Onyx-ot és a Masztervitet. Az első tünetek enyhülését 2 hónap használat után vettem észre. A vérnyomásom rendben van, az allergiás tüneteim megszűntek, nem fáj a hátam és a lábam. A bőröm pH értéke optimális, vagyis nem száraz, egy éve nem voltam influenzás, és mandulagyulladásom sem volt. Elismerem, idősebb koromban is ilyen akarok maradni, ezért folyamatosan szedem.

Hodermarsky Karol, Kassa


Ciszták, hátgerinc problémák

Problémáim az Alveo használat előtt: gyulladások, myomák, ciszták, operáció, a sok antibiotikum miatt legyengült immunrendszer. 3-szor használtam sprét, majd probléma lett a hangszálaimmal is. Ekkor ajánlották az Alveot. 2-3 heti használat után már nem volt szükségem a sprére, és a hangszálaimra kapott gyógyszerre. Még 4 hónapig használtam az Alveot és a 6 évig nagyobbodó ciszták összezsugorodtak. Úgy gondoltam, mivel rendbejött az egészségem abbahagyhatom az Alveot. Idővel azonban a korábban már meglévő hátgerinc fájdalmaim előjöttek. Megint orvosok, gyógyszerek, rehabilitáció. A fájdalmam csökkent, de megint visszajött.
Én is visszatértem az Alveohoz. A fájdalmak eltűntek és nem szedek gyógyszert. Ma már energikus vagyok, életvidám és ezt az Alveonak köszönhetem. Aki nem próbálta ki, el sem tudja hinni.

Mohnacka Vera, Kassa


Ízületi panaszok

Spányik Zsuzsannának hívnak. 13 éves leszek. Egészséges, fitt vagyok. Az elmúlt egy évben hirtelen növekedésnek indultam, és elkezdett fájni a boka, térd és kéz ízületem. Két hónapi Alveo használat után panaszaim már alig voltak, majd 2 hónapi Onyx használat után teljesen megszűntek. Nagyon örülök, hogy nem kellett gyógyszert szednem, megoldódott a gondom.

Spányik Zsuzsanna, Kassa


Vírusos betegségek, szénanátha

30 éves vagyok és 2 gyermekem van. Míg nem ismertem az Alveot sok problémám volt nekem is és a gyerekeimnek is. Egyik vírusos megbetegedés jött a másik után, megfázás, nátha ,köhögés, torok- vagy mandulagyulladás, allergia (szénanátha). Ilyenkor mindig hetekig antibiotikumokat, szirupokkal, kalcium injekciókat kaptunk. Ráadásul a kisebbik fiam és én érzékenyek lettünk az oltóanyagokra, ezért abba kellett hagyni. Egyik ismerősöm ajánlotta az Alveot. Először nem hittem, hogy fog segíteni, de ha az ember 15 éve hordoz magával egy betegséget, mindent megtesz ellene. Szeptembertől elkezdtük szedni az Alveot, a gyerekek fél, én egy adagot. Öt hónap múlva volt enyhe megfázásunk, abból is egykettőre felgyógyultunk és az allergia is alig jelentkezett. Súlyos problémáim nem voltak, gyógyszert nem szedtünk. Akinek ilyen problémái vannak, csak bátran nyúljon az Alveo után, nem fogja megbánni elhatározását.

Zavadová Heda, Kassa


Sok esetben az ajánlott napi adag 30 ml reggel éhgyomorra elegendő bizonyíték lehet Önnek is!

Viszont tudni kell, hogy ez nem csodaszer!
A szervezet önregenerációja viszont csodákra képes!